Дискусия за дигиталните комуниции и start up проекти събира водещи представители на институциите, инвеститорите и предпремачите

0

На 23 ноември от 16.30 до 18.00 часа в Конферентна зала на СУ „Св. Климент Охридски“ (Ректорат, Северно крило, етаж 2, Огледална зала) ще се проведе дискусионен панел на тема „Дигиталните комуникации като канал за промотиране на иновации и start up проекти – възможности и перспективи“. Дискусията се организира от Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) и е част от второто издание на „Денят на Бернайс”.

В нея ще участват високопрофилни говорители, които ще представят гледните точки на институциите, инвеститорите и start up-ите за ролята на дигиталните комуникации в процеса на изграждане на успешни нови бизнес проекти.

Сред участниците са:

- Стоян Ставрев – член на УС на КРИБ и основател на Българска консултантска компания;

- Емилия Хубавенска – специалист „Комуникации и публикации“ към DG Connect (Directorate General) на Европейската комисия, Брюксел;

- Златка Димитрова - координатор на „Образование България 2030“;

- Крис Георгиев – онлайн предприемач, член на борда на StartUP Foundation;

- Марияна Хаманова – управляващ директор на Cleantech България;

- доц. д-р Миланка Славова – преподавател в УНСС и координатор за България на проекта JEMSS (Joint European Masters in Digital and Social Media Marketing)

- Христо Чернев – съосновател и изпълнителен директор на Taxi Me;

- представители на инвестиционния фонд Eleven и Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE Bulgaria), членове на БДВО.

Входът за участие е свободен.

След финала на дискусията ще бъдат обявени победителите от едноименния конкурс, посветен на дигиталните комуникации и start up, в който се съревновават  студентски екипи от няколко университета.

„Денят на Бернайс” 2015 се осъществява с любезното съдействие на КРИБ, Samsung, Mtel, Idea PR and Advertising и с медийното партньорство на ngobg.info, Медиите на 21 век, b2b Media и mkt360. Криейтив партньор на събитието e The Smarts, а негов домакин – СУ „Св. Климент Охридски”.

Share.

Comments are closed.