Дигиталният брандинг днес е ключов за бизнеса

0

Интервю на Катя Василева, БНР с Надя Гогова, изпълнителен директор на IAB България за Дигиталния брандинг

Digital Branding е ключов в днешната дигитална ера, а възможностите са наистина много. Компаниите усилено търсят добри практики, особено важни в настоящата пандемична ситуация, когато светът буквално се премести в онлайн средата. IAB Bulgaria подпомага успеха на бизнеса в тази насока, като предоставя ключови умения на компаниите.

„Диталният брандинг се оказва ключов за бизнеса днес. IAB будилник е надраградената версия на IAB бизнес закуски – проект, който стартира през декември 2019 и предоставя възможности за създаване на качествено дигитално съдържание, дава добавена стойност, възможност за развитие на новодошлите кадри, които имат нужда от нови добри практики. Учим се в движение. 

Дигиталните умения се придобиват чрез обучения, а нови неща навлизат сега 2021-2022, екипите трябва да се ъпдейтват, за да вършат работата си адекватно. Много е важно да има човек, който отговаря за диджитъл частта. Оптимизацията на сайта е изключително важна.  Наблюдаваме, че неправилното позициониране на дадена кампания също се отразява върху нейния успех“, коментира Надя Гогова – изпълнителен директор на IAB Bulgaria.

Най-важните теми на деня са “На кого, какво и защо в дигиталния брандинг? Ефектът върху два бранда!”, “Изграждане на бранд инфлуенс”, “Дигитална трансформация на бизнеса през призмата на Digital Branding” и други.

От IAB подготвят още интригуващи събития съвсем скоро, например на 20 април ще можем да научим повече за Brandstorytelling и важността на подкастите в дигиталния свят.

Чуйте целия разговор на Катя Василева с изпълнителния директор на IAB Bulgaria Надя Гогова.

Share.

Comments are closed.