Ден на ПР специалиста 2018

0

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да ви поканим да отбележим заедно Деня на ПР специалиста.

За трета година ПР организации в страната ще се съберат, за да празнуват седми юли, датата, на която през 2005г. е подписан Етичния кодекс на ПР специалистите в България от браншовите организации.

Професионалният празник ще бъде отбелязан на 09.07.2018 и под мотото „Супергероите на съдържанието в дигиталната ера” организациите ще снемат анамнеза на суперсилите си и ще търсят криптонита си. Опитът до тук показва, че когато работим съвместно, постигаме отлични резултати както за нашите организации, така и за бранша. Също толкова съдържателно и ефективно празнуваме заедно – от „Неустоимият вкус на сполучливата комуникация“ през 2016г. до „Истински ПР специалисти говорят за фалшиви новини“ през 2017г. Тази година планираме отново да изненадаме себе си.

В празника ще се включат представители на Асоциация на специалистите по комуникации в общините (АСКО), Българска академична асоциация по комуникации (БААК), Българска асоциация на ПР агенциите (BAPRA), Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО), Дружество на ПР специалистите към СБЖ, Европейската асоциация на комуникационните директори (EACD)

Денят се отбелязва със съдействието на Credo Bonum Foundation.

Парньори

Share.

Comments are closed.