БДВО през 2018 г.

0

приз-702x336

Поставяме рекорди, за да можем да ги подобряваме! PR приз 2018 надмина резултатите на предходните конкурси, като в него имаше 80 проекта, представени от 60 фирми, агенции и организации. По данни от подадените заявки, в реализацията на състезаващите се проекти са участвали 254 комуникационни експерти, което прави PR Приз изключително ангажиращо за комуникационната общност състезание.
12-ият PR фестивал в страната бе посветен на дигиталната еволюция, като в работата му, освен утвърдените имена от България, се включиха и трима чуждестранни лектори, които споделиха с професионалната аудитория на фестивала световните постижения в тази сфера. В рамките на програмата се проведе за първи път комуникационен уъркшоп по метода LEGO®SERIOUS PLAY® .
В четвъртото издание на „Денят на Бернайс“ през 2018 г. (23-24 ноември) фокусирахме вниманието върху „Новите комуникационни професии“, а студентската надпревара между катедри и факултети по комуникация – „Като Бернайс“ отбеляза рекорд както по брой участващи отбори, така и по брой университети, от които са те.
Работата на БДВО в областта на повишаване на качеството и практическата насоченост на образованието по комуникации доведе до реализацията на съвместна програма с Факултета по журналистика и масова комуникация. В програмата осем PR практици обучават студентите в различни практически аспекти от професията.
С отчета за дейността на БДВО през 2018 г. можете да се запознаете на сайта на организацията.

 

1

Share.

Comments are closed.