БДВО организира обучение на тема “Емоционална интелигентност за ПР специалисти”

0

“Емоционална интелигентност за ПР специалисти”

Цел на обучението: 

Тренингът ще провокира преживяване на ситуации и осъзнавания, които ще повишат емоционалната интелигентност, както и способността за справяте със стреса в  деловото ежедневие и личен живот. Това от своя страна довежда до повишаване на отговорността и уменията си в 4-те ключови области на емоционалната интелигентност.

Обучители: Анастас Гогов и Никола Димитров

Anastas-Nikolva

Анастас Гогов е основател, екзекютив коуч за стратегическо лидерство и фасилитатор на The Management Board.
Професионалната му кариера започва преди повече от 18 години, като преминава през различни ръководни постове на големи компании.
Анастас е сертифициран треньор по групов динамичен психо-тренинг. Има магистърски степени от Технически университет и Военна академия „Г. С. Раковски“, а професионалното му усъвършенстване продължава с различни допълнителни квалификации, като една от тях е от Българското училище по политика към Съвета на Европа.  Анастас е член на БАУХ, БАТР и Международния институт за Коучинг и менторство.

Никола Димитров е активен “intrapreneur”, стратег и консултант за успех. Учи, прилага и преподава стратегии за успех в сферата на личното и организационното развитие, като помага на личности и фирми да разкриват и развиват скрития си потенциал. Бакалавър по Компютърни науки и магистър по Технологии, иновации и предприемачество от The University of Sheffield. Член е на „Научноизследователската работна група по иновации” на ВУЗФ, консултативния бизнес съвет към ВУЗФ и Българска асоциация за Управление на хора.

Програма:

Място на провеждане – ФЖМК, зала 43

Период на прoвеждане – 21 април 2017 г.

Начало: 9:30 часа

9.30 - 9.45 ч. Регистрация
9.4511.15 ч. Себеосъзнаване и управление на собственото представяне
11.15 – 12.15 ч. Социална осъзнатост

 

12.15 – 12.30 ч. Кафе-пауза
12.30 – 13.30 ч. Управление на взаимоотношенията

 

 

 

Такса участие: 70 лв. редовна цена;  50 лв. за членове на БДВО; за студенти и докторанти, обучаващи се в редовни форми на обучение по “Връзки с обществеността” – безплатно.

Таксата се заплаща в български лева по банков път по сметката на БДВО, както следва:
Юробанк България (Пощенска банка)
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BG05 BPBI 7940 1076 0532 01
Основание: Такса за обучение от /име на участника/
За обучението можете да се регистрирате, като попълните следната форма:

Share.

Comments are closed.